Brownies met walnoten en cream cheese

Lekkere goed gevulde brownies. het beste is dat ze binnen een half uur klaar zijn.
Ingredienten:
- 125 gram pure chocolade
- 125 gr roomboter
- 100 gram suiker
- 2 eieren
- snufje zout
- 75 gram bloem
- 100-200 gr roomkaas
- handvol walnoten in stukjes
- klein handje cranberries
- 25 gram witte chocolade stukjes
- zakje vanilla suiker
- mespuntje bakpoeder
Bereidingswijze:
Doe de boter en pure chocolade in een steel pannetje en laat het smelten op lag vuur. Als je ziet dat de boter is gesmolten mix je alles met een garde nog even goed door elkaar. Ondertussen klop je de eieren met de suiker goed op. Haal de chocolade van het vuur en laat het afkoelen. ondertussen kun je in een aparte kom de meel, zout en bakpoeder doen. wanneer de chocola is afgekoeld kun je dit door het eimengsel spatelen. vervolgens spatel je het meelmengsel hier ook doorheen. de walnoten, cranberries en chocolade stukken doe je door een heel klein beetje meel (zodat ze niet allemaal naar beneden zakken) en voeg je toe aan het mengsel. Vervolgens vet je een bakvorm goed in (vierkante vorm genomen) en giet hier de helft van je mengsel in. dit verspreid je goed over de vorm. Hierboven doe je met een mesje stukjes roomkaas. ik wist niet hoe dit zou smaken van tevoren dus heb ik 100 gram genomen, maar het was heerlijk, voor een volgende keer zeker meer roomkaas gebruiken. zorg ervoor dat je de roomkaas niet mengt maar als het ware alleen erop legt. vervolgens doe je de andere helft van je brownies mengsel erop en laat je het geheel op 180 graden bakken voor 20 minuten.
Na het bakken goed laten afkoelen voordat je kan smullen.
Maak jouw eigen website met JouwWeb